Egyesület

Egyesületünkről

2012-ben 13 győri illetve Győr környéki természetbarát megalapította a Bakonyi Kalandorok Turista Egyesületet. Egyesületünk legfőbb célja, hogy a természetjárás, túrázás, teljesítménytúrázás társadalmi bázisát szélesítse, népszerűsítse elsősorban a Nyugat-Dunántúli régióban, illetve egész Magyarország területén, Hazánk természeti értékeit megismertesse, egészséges életmódra nevelő, természetközpontú szemléletet propagáljon.

Az Egyesület tevékenysége: nyilvános teljesítménytúrák szervezése, túramozgalmak alapítása, továbbá a természetjárást népszerűsítő, természeti értékeinket megismertető nem teljesítményorientált, rövidebb távú gyalogtúrák, rendezvények szervezése, melyek során, az Egyesület szervezett keretet biztosít a gyermekek és fiatalok számára is, a természetjárás megkedveltetése és az egészséges életmódra való nevelés céljával.

Az Egyesület célja továbbá, hogy a túrázást, természetjárást az Egyesületi rendezvények szervezése útján megismertesse és megszerettesse a magyar társadalom szélesebb rétegeivel, elsősorban a felnövekvő nemzedékkel.

Vezetőség:

Elnök:
Tunner Levente
+3670-614-9853
tunner.levente@gmail.com

Elnökségi tag:
Horváth Balázs
+3620-236-0718

Elnökségi tag:
Hauser István
+3630 378-6236

Bankszámlaszám:
Sopron Bank 17600035-00615824-00200004

Információk:
Közgyűlések jegyzőkönyvei:
Elnökségi ülések jegyzőkönyvei:

A túranaptár folyamatos tájékoztatást nyújt a soron következő rendezvényeinkről. Várunk minden Kedves Túratársat!
Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel hírlevelünkre

BKTE - Bakonyi Kalandorok Turista Egyesület