Infók

Fontos információk 2020


Rajt és cél: Bakonybél, Pikoló Vendéglő (Kossuth u. 1.). 6:00-tól folyamatosan, a 10 km-es távon rajtolók 7:00-tól indulhatnak.

Az előnevezés lezárult, de a helyszínen is tudtok nevezni. Aki a helyszínen nevez, keresse a NEVEZÉS feliratot, itt tudja megvásárolni a nevezési lapot. Aki küldött előnevezést és ki is fizette a nevezési díjat nem kell a NEVEZÉS feliratú asztalhoz mennie, a Vendéglőben történő frissítés és szerelvényigazítás után keresse a RAJT feliratú molinót és már rajtolhat is.

Autóval érkezők figyelem! Legfőképpen azt javaslom, hogy gyertek minél korábban és a KRESZ-t betartva parkoljatok, tilosba ne álljatok, füves területre se, kerülvén a parkrongálást, szabálytalan parkolást. Hanyagoljátok a Fő utcán való parkolást is!

A korán érkezők használják bátran a vendéglő melletti új parkolót, ezt közvetlenül a vendéglő mellett találjátok Zirc irányában. Kérlek, gondoljatok a túratársakra és helytakarékosan parkoljatok, minél több autó férjen el, de forgalmi akadályt ne okozzon. Ha ez megtelt, kérlek, használjátok az Önkormányzat vagy az Iskola (Pápai utca 5.) parkolóját, udvarát, a Malom utcát, vagy esetleg a Bakonybéli focipálya parkolóját. Aki 10 vagy 20 esetleg 30, vagy netán 50 km-t gyalogol, ugye nem riad meg egy kis bemelegítő, majd levezető sétától.

COVID-19 járványhelyzet miatt akut légzési tünetekkel, lázzal küzdő személyek nem vehetnek részt a rendezvényen. Magas COVID-19 esetszámú régióból érkezetteknek, magas kockázatú csoportba tartozó személyeknek pedig nem javasoljuk a részvételt. Kérjük, mindenki figyeljen a fokozott higiénia betartására, gyakori kézfertőtlenítésre és ne feledkezzünk meg a kellő távolságtartásról. Nevezéskor, rajtoláskor és célba érkezéskor előírjuk a maszk használatát.

Kérjük, ezt vegyétek komolyan, tekintettel, hogy több száz embert kell rajtoltatnunk, érkeztetnünk, vigyázzunk egymásra. Bakonyi Kalandoros maszk a rajtban kapható lesz.

A túrán elektronikus indítási és érkeztetési rendszert használunk.Környezetünk védelmében teljesítménytúráinkon mi sem használunk eldobható műanyag poharat, ezért kérünk mindenkit, hogy hozzon magával poharat, bögrét! A rajtban korlátozott számban vásárolható műanyag Bakonyi Kalandorok TE túrabögre!

A túra minden távja az Észak-Dunántúli Kupa fordulója.A rajtban mindenkinek színes, részletes útvonaladatokat, térképet tartalmazó itinert adunk!

Díjazás: Mind a négy távra egyedi jelvény és színes, névre szóló oklevél.

Minden ellenőrzőpont egyben frissítőpont is és a célban mindenki a vendégünk egy tál tészta ételre!10 éves kor alatt és 70 éves kor felett a részvétel ingyenes, de regisztrálni ugyanúgy kötelező!

Terepfutókat is várunk, az ellenőrző pontok 10 km/óra sebességre nyitnak!

Rendezvényünk kutyabarát, de a gazdi felelőssége, hogy ne legyen túl éhes a kutyája és ne egye meg a többi túratársat.

Szállást érdemes idejében foglalni:http://www.szallasbakonybelben.hu/

A Magas-Bakony teljesítménytúrán résztvevőket idén is megjutalmazza a Pannon Csillagda.

A túrázók egy kedvezményre feljogosító kupont kapnak!Sérülésmentes felkészülést, csodás időjárást és kellemes túrát kívánok! Találkozzunk a nyár utolsó szombatján Bakonybélben!

Részletes információk:
http://www.bakonyikalandorok.info/node/60
Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel hírlevelünkre

BKTE - Bakonyi Kalandorok Turista Egyesület