Videók

4. Magas-Bakony TT 2016


Idén a 639 nevezőből 615-en vágtak neki a Magas-Bakony vadregényes ösvényeinek, melyből 603-an átszakíthatták a képzeletbeli célszalagot, ráadásul 490-en szintidőn belül. A legfiatalabb teljesítő, aki saját lábán, szintidőn belül abszolválta a pályát 4 éves, míg a legidősebb 75 éves! Ezúttal is óriási gratuláció mindenkinek.4. Magas-Bakony TT 2016 - Előzetes
Változatlan nevezési díjakkal, útvonalakkal és vidámsággal, de sok-sok újdonsággal idén nyár végén is várunk Benneteket Bakonybélben!

3. Magas-Bakony TT 2015 - hosszú videó:


Már négy éve, hogy megálmodtuk, idén harmadik alkalommal megszerveztük és ma már azt érezzük, évről-évre egyre népszerűbb a Magas-Bakony Teljesítménytúra.

Hosszú filmünkben igyekeztünk minél jobban visszaadni a rendezvény hangulatát, a teljesítés nehézségeit és a Bakony szépségeit...3. Magas-Bakony TT 2015 - rövid videó:


Fogadjátok szeretettel rövidfilmünket Egyesületünk legnagyobb rendezvényéről, a 3. Magas-Bakony Teljesítménytúráról2. Magas-Bakony TT 2014 videó:
Elkészült a nagy sikerű, 2013-as 1. Magas-Bakony Teljesítménytúra rövid videója!Idén is találkozzunk Bakonybélben a nyár utolsó szombatján!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Iratkozz fel hírlevelünkre

BKTE - Bakonyi Kalandorok Turista Egyesület