Rólunk

  • FENNTARTHATÓ ENERGIAELLÁTÁS
  • FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS
  • 0 FT VILLANYSZÁMLA
  • GYORSAN MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS
  • MINIMÁLIS KARBANTARTÁSIGÉNY
  • KÖRNYEZETTUDATOSSÁG
  • KLÍMAVÉDELEM

RÓLUNK

A 2013-ban alakult, dinamikusan fejlődő cégünk megújuló energetikával, első sorban napelemes rendszerek tervezésével, engedélyeztetésével, kivitelezésével és üzembe helyezésével foglalkozik. Tevékenységünk lefedi a kisebb háztartási méretű kiserőműtől a megawatt méretű erőművekig létesítendő projektek teljes vertikumát.
Kollégáink kellő tapasztalattal rendelkeznek lakossági vagy cégek, intézmények számára épített erőművek, illetve a zöldmezős beruházások keretében telepített solar-parkok kivitelezésében.

KULCSRA KÉSZ KIVITELEZÉS

Partnereinknek nem kell bajlódnia az áramszolgáltatói, a hatósági engedélyeztetéssel, ügyintézéssel. Megrendelőinknek kulcsra kész, üzembe helyezett erőművet adunk át. Partnereinknek nincs más dolga, mint várni a sok-sok napsütést.

CSÚCSMINŐSÉG

A minőséget nem csak az áramszolgáltatóknál és az inverter-gyártóknál regisztrált szerelőink, hanem a beépítésre kerülő csúcsminőségű anyagok és berendezések is biztosítják.

MONITORING

A naperőmű valós idejű vagy korábbi termelését telefonos applikáció vagy személyi számítógép segítségével folyamatosan követheti.

DOKUMENTÁCIÓ

A szükséges érintésvédelmi, villámvédelmi méréseket elvégezzük, melynek jegyzőkönyve a megvalósulási tervet is tartalmazó komplett átadási dokumentáció része.

TANÁCSADÁS

A Partnereink számára legmegfelelőbb műszaki és gazdasági konstrukciót kínáljuk. Folyamatosan megújuló szakmai hátterünk garancia a legmodernebb, legüzembiztosabb megújuló energia létesítésére.

PÁLYÁZATÍRÁS

A rendelkezésre álló energetikai pályázati és hitel konstrukciókat naprakészen követjük és igény esetén teljes körű ügyintézését is vállaljuk.

HELYSZÍNI FELMÉRÉS

Helyszíni felmérésünknek köszönhetően nincsenek rejtett, többletköltségek, vállalásunk az erőmű működéséhez szükséges összes anyagot, munkát, dokumentációt, tervezést tartalmaz.

AJÁNLATKÉSZÍTÉS

Személyes egyeztetés és helyszíni felmérés után az Ön igényeire szabott ajánlatunkat, díjmentesen elkészítjük részletes műszaki tartalommal, hozamtervvel és egyenáramú méretezéssel.

Egy lépés a 0 ft-os
villanyszámla felé Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatkérés

Kapcsolat

Ha bármi kérdése, vagy kérése adódott írjon nekünk üzenetet, amelyre minél hamarabb választ adunk.
  • 9023 Győr, Kacagány utca 6.
  • info@ieh.hu
  • +36 70 614 9853